Φωτοβολταϊκά

Η βιομηχανία φωτοβολταϊκών συστημάτων έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και προβλέπεται να συνεχίσει με ρυθμό >30% στο μέλλον. Μετά την παραδοσιακή χρήση υγρών βαφών ή ανοδίωσης, η πούδρα είναι είναι σχετικά νέα και πολλά υποσχόμενη σε αυτήν την αγορά. Μπορεί να καλύψει απαιτήσεις για έκθεση στο εξωτερικό περιβάλλον άνω των 25 ετών, με παράλληλη εξαιρετική προστασία έναντι της διάβρωσης των συστημάτων στήριξης.

Η εταιρεία φωτοβολταϊκών συστημάτων GreenVolts, που εδρεύει στις ΗΠΑ, χρησιμοποιεί μία πατενταρισμένη CPV τεχνολογία και κατασκευάζει τα μεγαλύτερα πάρκα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα έργα έχουν απαιτήσεις για 25ετή αντιδιαβρωτική προστασία και υψηλά επίπεδα αντοχής στην ακτινοβολία UV σε περιβάλλον (C4). Πολλά τμήματα των φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι βαμμένα με πούδρες βαφής, κάνοντας τον παραγωγό ανανεώσιμης ενέργειας ακόμα πιό “πράσινο’.

Το αστάρι Aquence της Henkel σε συνδιασμό με το υπερανθεκτικό σύστημα πούδρας βαφής της AkzoNobel που χρησιμοποιεί η GreenVolts, ξεπερνά σε επιδόσεις ακόμα και την μέθοδο e-coat για προστασία των ακμών και προσδίδει πολύ μεγάλο χρόνο ζωής στην μεταλλική κατασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκευθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας  GreenVolts http://www.greenvolts.com/

Interpon D2525

Υπερανθεκτικές Αρχιτεκτονικές Πολυεστερικές Πούδρες Class 2