ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ TAILOR MADE

Γνωρίζουμε το χρώμα. Το χρώμα είναι ουσιαστικό στην καθημερινή μας ζωή. Αντανακλά τη διάθεσή μας, μας δίνει σήματα – πολύ απλά, φωτίζει τη ζωή μας. Το χρώμα στα επιχρίσματα είναι εξίσου σημαντικό. Θέλετε να προστατεύσετε τα προϊόντα που παράγετε, αλλά θέλετε  επίσης να τα διακοσμήσετε, να τα κάνετε μοναδικά, να τους δώσετε προσωπικότητα.

Υπάρχουν χιλιάδες έτοιμα χρώματα πούδρας για να επιλέξετε. Δείτε τις RAL συλλογές μας, τα μεταλλικά μας χρώματα, τα ειδικά εφέ μας και τις εκατοντάδες των διαφορετικών αποχρώσεων που έχουν επιλεχθεί από το εξειδικευμένο στο χρώμα προσωπικό μας για να εξασφαλίσουν ότι οι συλλογές χρωμάτων μας ανταποκρίνονται σε όλες τις τελευταίες τάσεις, οτιδήποτε και να θέλετε να βάψετε.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ συγκεκριμένη απόχρωση. Θέλετε να ταιριάζει ακριβώς με το χρώμα του επιχρίσματος της υπόλοιπης σειράς σας. Θέλετε να δώσετε στο προϊόν σας μία ιδιαίτερη εμφάνιση και αίσθηση. Ψάχνετε για ένα ειδικό tailor made χρώμα που θα αναπτυχθεί για την συγκεκριμένη εφαρμογή σας.

Μπορείτε να συνεργαστείτε με το εξειδικευμένο στο χρώμα προσωπικό μας και με τους τεχνικούς των  εργαστηρίων μας έτσι ώστε να επιλέξετε ακριβώς το σωστό χρώμα και να προσαρμόσετε την απόχρωσή στις δικές σας απαιτήσεις.

Μιλήστε με έναν εκπρόσωπό μας για να συζητήσετε τις απαιτήσεις σας σχετικά με την ιδιαίτερη απόχρωση που σας ενδιαφέρει. Θα σας εξηγήσει τη διαδικασία, θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τι ακριβώς θέλετε να αναδείξετε στο προϊόν σας, να αποφασίσετε αν τυχόν προϋπάρχουσες αποχρώσεις μπορεί να είναι κατάλληλες, και στη συνέχεια θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να επιλέξετε το σωστό χρώμα για τα προϊόντα σας.

Μπορείτε να δείτε on line μια μικρή επιλογή των χρωμάτων που έχουμε στη διάθεσή μας -δείτε τα χρωματολόγιά μας και ενημερωθείτε για τις αποχρώσεις που παρουσιάζονται.  Εναλλακτικά, μιλήστε με τους ειδικούς μας σήμερα και αφήστε τους να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το tailor made χρώμα σας.