Ιnterpon F : Πούδρες αποκλειστικά για τα Έπιπλα

Τα σύγχρονα έπιπλα αποτελούν ένα δυναμικό συνδυασμό φόρμας και λειτουργικότητας. Τολμηρά σχέδια με κομψό, αεροδυναμικό σχεδιασμό. Τα προϊόντα πρέπει να δείχνουν συγκλονιστικά, να αντανακλούν τη σύγχρονη αισθητική αλλά ταυτόχρονα να έχουν και μεγάλο χρόνο ζωής.

Η σειρά πουδρών βαφής της Akzo Nobel που προορίζεται για την βιομηχανία επίπλων συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την αντοχή τόσο για χρήση σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Με την παγκόσμια εμβέλειά μας, την τεχνική μας κατάρτιση και την εμπειρία μας σε θέματα χρωμάτων, είμαστε οι ιδανικοί για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτή την αγορά που καθορίζεται σε τόσο μεγάλο βαθμό από τις τάσεις της μόδας, το χρώμα, το στυλ και τα εναλλασσόμενα lifestyles.

Έχουμε διεξάγει αναλυτικές έρευνες στην βιομηχανία κατασκευής επίπλων τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο. Για τον λόγο αυτό κατανοούμε ακριβώς τι επηρεάζει και κατευθύνει τόσο το design του σήμερα όσο και αυτό του αύριο. Έτσι, σε συνεργασία με το Aesthetics Center της Akzo Nobel, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα που επεξεργάζεται τις τάσεις των χρωμάτων, δημιουργήσαμε την πρόταση Interpon F, μια σειρά ελκυστικών χρωμάτων και εφέ ειδικά σχεδιασμένων για χρήση σε μοντέρνα έπιπλα.

Δείτε τα χρωματολόγια ειδικών εφέ για έπιπλα Connexion και Elements

Μάθετε Περισσότερα για τις Χρωματικές Τάσεις του 2012 στα Έπιπλα

Σειρές Πουδρών για ΕΠΙΠΛΑ

Interpon 610

Πολυεστερικές Πούδρες Εξωτερικού Χώρου

Interpon 700

Εποξει-πολυεστερικές Πούδρες Εσωτερικού Χώρου

Interpon D1036

Αρχιτεκτονικές Πολυεστερικές Πούδρες Class 1

Interpon MR

Μεταλλικές Πούδρες Αντοχής σε Υγρασία