Οι αγωγοί είναι οι εθνικές οδοί ενέργειας του κόσμου. Είναι το πιο σημαντικό μέσο για τη μεταφορά πετρελαίου, φυσικού αερίου, πετροχημικών και νερού με μία τυπική διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από 50 χρόνια.

Η καλύτερη λύση για την επικάλυψη των αγωγών είναι ο συνδυασμός της καθοδικής προστασίας και των προστατευτικών πουδρών βαφής. Οι πούδρες βαφής λειτουργούν επικουρικά στην διαδικασία καθοδικής προστασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους συντήρησης και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου περιβαλλοντικής ζημίας από πιθανές  διαρροές αγωγών, λόγω της διάβρωσης.

Κατεβάστε το Φυλλάδιο Resicoat Pipeline Coatings

Warning: file_get_contents(http://...@interponapi.localhost/en/powders/search.json/limit/0/offset/0/sub_industry/sub_industry_pipeline-coatings/territory/territory_greece/retrieve_fields/serie): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 412 Precondition Failed in C:\cygwin\data\www\interpon.productie\releases\20160811123610\wp-content\themes\interpon\functions.php on line 4773 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\cygwin\data\www\interpon.productie\releases\20160811123610\wp-content\themes\interpon\functions.php on line 4779