Εξωτερικής χρήσης Class Astandard

Ένα ανθεκτικό φινίρισμα για εφαρμογή στα εξωτερικά μέρη συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων, των θυρών και της ηλιοοροφής του οχήματος , η σειρά Interpon A2202 είναι διαθέσιμη σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, γυαλάδας ή ειδικών εφέ. Με ένα συμβιβασμό μεταξύ καλής τιμής και απόδοσης, εγκρίσεις είναι διαθέσιμες από παγκόσμιους κατασκευαστές. Η σειρά Interpon A2204 προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα, αλλά έρχεται με επιπλέον ποικιλία μεταλλικών εφέ.

Εξωτερικής χρήσης Class Aυπερανθεκτικά

Σχάρες, βραχίονες και πυλώνες πρέπει να αντέχουν τη θερμότητα. Η σειρά Interpon A2201 προσφέρει εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας εμφάνιση της επιφάνειας. Διατίθεται σε γυαλάδες από 9% έως > 90%. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές προϊόντων που χρησιμοποιούνται για εξαρτήματα αυτοκινήτου.

Η Interpon A2203 προσφέρει την ίδια ποιότητα σε μεταλλικές αποχρώσεις. Οι απλές βαφές καθώς και τα διστρωματικά συστήματα είναι διαθέσιμα και εγκεκριμένα από τους κατασκευαστές.

Εσωτερικά εξαρτήματα

Αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σχεδιαστών αυτοκινήτων για εσωτερικά διακοσμητικά μέρη: η σειρά Interpon A2220 προσφέρεται σε μια ποικιλία αποχρώσεων, γυαλάδας και  μεταλλικών εφέ. Η εμφάνιση και η λειτουργικότητά των πουδρών αυτών είναι ειδικά μελετημένες.

 

Warning: file_get_contents(http://...@interponapi.localhost/en/powders/search.json/limit/0/offset/0/sub_industry/sub_industry_trims/territory/territory_greece/retrieve_fields/serie): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 412 Precondition Failed in C:\cygwin\data\www\interpon.productie\releases\20160811123610\wp-content\themes\interpon\functions.php on line 4773 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\cygwin\data\www\interpon.productie\releases\20160811123610\wp-content\themes\interpon\functions.php on line 4779