Διακοσμητικές Πούδρες Βαφής

Η σειρά Interpon Α3100 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από ανθεκτικά και υπερ-ανθεκτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις της αγοράς μοτοσικλέτας. Έρχονται σε μια γκάμα διαφόρων χρωμάτων, γυαλάδας και μεταλλικών φινιρισμάτων. Η σειρά Interpon Α3100 επωφελείται από την ποιότητα και την πολύχρονη εμπειρία στην αγορά της σειράς προϊόντων Interpon A2000 (εξωτερικής διακόσμησης).

Λειτουργικές Πούδρες Βαφής

Η σειρά Interpon A3200 είναι σχεδιασμένη για να ικανοποιεί τις ακριβείς ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Υψηλή χημική αντοχή και μηχανικές ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένης της αντοχής σε θραύσματα από πέτρες  (stone chip), συχνά επιτυγχάνονται μαζί με εξαιρετικό στρώσιμο. Γυαλιστερά ή ματ φινιρίσματα και εφέ, συμπεριλαμβανομένων των μεταλλικών ή των σαγρέ σε διάφορα χρώματα, είναι διαθέσιμα. Η σειρά Interpon A3200 είναι διαθέσιμη ως βαφή μίας στρώσης ή διπλό σύστημα βαφής.

Πούδρες Βαφής με Θερμικές Αντοχές

Οι επιφάνειες σε μία μοτοσικλέτα στις οποίες αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες απαιτούν επιπλέον προστασία. Η σειρά Interpon HT είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντέχει την υψηλή θερμότητα από 200°C έως 550°C, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι αποχρώσεις της σειράς είναι περιορισμένες.

Πούδρες Βαφής ειδικά για Τροχούς και την Βιομηχανία της Μοτοσικλέτας

Τα γκρι αστάρια της σειράς Interpon A3400 δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην περίπτωση των χυτών μεταλλικών υποστρωμάτων για εξαιρετικό στρώσιμο. Είναι η καλύτερη βάση ακόμα και για μια υγρή επίστρωση και ένα υγρό βερνίκι. Η σειρά Interpon A3400 είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα ή μεταλλικά φινιρίσματα για βαφή μίας στρώσης ή διπλό σύστημα βαφής. Ως ένα διπλό σύστημα βαφής (ασημί αστάρι και βερνίκι) η σειρά Interpon A3400 προσφέρει αξία χαρακτηρίζεται από υψηλή παραγωγικότητα στην βαφή.

Σειρές Πουδρών για Μοτοσικλέτες

Interpon 700

Εποξει-πολυεστερικές Πούδρες Εσωτερικού Χώρου