Οι πούδρες βαφής Interpon είναι δημοφιλείς στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι πελάτες μας τις χρησιμοποιούν σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από τον σκελετό και τα διακοσμητικά μέρη έως και τις ζάντες.

Ιστορικά, οι πούδρες μας έχουν χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα κυρίως σε τροχούς και εξαρτήματα οχημάτων με σκοπό να παρέχουν ιδιότητες υψηλής απόδοσης και αισθητικής. Ωστόσο, καθώς οι περιβαλλοντικές και οικονομικές προτεραιότητες των πελατών μας εξελίσσονται – με μια πιο επείγουσα ανάγκη για τη μείωση του αποτυπώματος του άνθρακα και χαμηλότερου κόστους – το ίδιο κάνει και το χρώμα μας.

Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αναπτύξει μια καινοτόμο πούδρα βαφής η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα του αυτοκινήτου, παρέχοντας μια ρεαλιστική εναλλακτική λύση της υγρής βαφής. Το σύστημα μίας στρώσης της σειράς μας Interpon Α μειώνει τον αριθμό των βημάτων της διαδικασίας εφαρμογής, παρέχοντας έτσι μια σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας για τους πελάτες μας.

Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Η σειρά μας Interpon Impress in-mold coatings, μειώνει επίσης τον αριθμό των σταδίων της διαδικασίας, αφαιρώντας την χειροκίνητη λείανση, την υγρή βαφή και το ενεργειακό κόστος από την αλυσίδα παραγωγής.

Καθώς η πράσινη ατζέντα εξακολουθεί να διαδραματίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στις πούδρες βαφής. Χωρίς πτητικές οργανικές ενώσεις, λιγότερα απόβλητα και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι πούδρες βαφής Interpon έχουν λάβει την πιστοποίηση SMaRT platinum.

Τα προϊόντα και οι διαδικασίες εγκρίσεων είναι υψίστης σημασίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου οι προσδοκίες για τις επιδόσεις είναι υψηλές. “Eτσι η είσοδος στην αγορά αυτή είναι δαπανηρή διαδικασία, και, σε πολλές περιπτώσεις, σύνθετη. Έχοντας μία άρτια καταρτισμένη ομάδα με την εμπειρία να συνδέεται με τους βασικούς  κατασκευαστές αλλά και απ’ ευθείας με πελάτες μας, η AkzoNobel είναι σε θέση να προσφέρει προδιαγραφές πουδρών οχημάτων που είναι παγκοσμίως αποδεκτές.

 Κατεβάστε το Φυλλάδιο Interpon A Automotive