Ο νέος μας δικτυακός τόπος www.interponbuildings.com διαθέτει περισσότερα από 300 αρχιτεκτονικά έργα ανά τον κόσμο, τα οποία αναδεικνύονται και προστατεύονται από τις πούδρες ηλεκτροστατικής βαφής Interpon. Σε κάθε έργο που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται τεχνικές πληροφορίες, λεπτομέρειες της πούδρας βαφής που έχει χρησιμοποιηθεί και μια ολοκληρωμένη συλλογή φωτογραφιών συμπεριλαμβανομένων και κοντινών πλάνων. Σε πολλές περιπτώσεις δίδεται και η δυνατότητα του street view επιτρέποντας στον αρχιτέκτονα και τον επισκέπτη την «πρόσβαση» απο το επίπεδο του δρόμου, σαν να ήταν μπροστά απο το κτίριο.

Περιηγηθείτε στο νέο μας site και ανακαλύψτε τις δυνατότητες του νέου αυτού εργαλείου που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς. Είτε πρόκειται για περιοχές ή χώρες όπου επικρατεί το κρύο ή η ζέστη, η υγρασία ή η ξηρότητα, είτε πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών ή γραφείων, ή ακόμα και για στάδια ή ουρανοξύστες, οι ηλεκτροστατικές πούδρες βαφής Interpon της AkzoNobel, είναι πανταχού παρούσες.

Τα έργα που παρουσιάζονται στο site είναι ένα δείγμα του αρχείου που διαθέτει η Akzo Nobel, κάθε εβδομάδα η ομάδα του interpon buildings προσθέτει ακόμη περισσότερα έργα….