Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον και δεν θέλουμε τα προϊόντα μας να βλάπτουν τον πλανήτη. Όμως δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό με την ποιότητά μας. Αυτός είναι ο λόγος που οι πούδρες Interpon D έχουν σύνθεση περιβαλλοντικά φιλική ενώ ταυτόχρονα πληρούν όλα τα διεθνή αρχιτεκτονικά πρότυπα (ΑΑΜΑ, Qualicoat & GSB).

Οι πούδρες Interpon D (D όπως Durable) είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα εφέ που κυμαίνεται από επίπεδα απλής έως και πολύ μεγάλης ανθεκτικότητας. Ενισχύουν την ομορφιά και την διάρκεια ζωής των κτιρίων στα οποία εφαρμόζονται παγκοσμίως, σε όποια τοποθεσία ή κλίμα βρίσκονται.

Οι πελάτες μας, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές κουφωμάτων κ.α., αναζητούν την άψογη ποιότητα. Η κατηγορία πουδρών μας Interpon D πληρεί τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν παράγεται. Είναι προσαρμοσμένη στις ειδικές τοπικές απαιτήσεις και εφαρμόζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο πιστοποιημένων βαφέων.

Η εξαιρετική αυτή απόδοση τεκμηριώνεται τόσο από τις διάφορες πιστοποιήσεις όσο και από τα πολυάριθμα παραδείγματα αποδεδειγμένης αντοχής των χρωμάτων που χαρακτηρίζει πολλά διάσημα κτίρια στον κόσμο.

Για την επίτευξη αναλοίωτου αποτελέσματος βαφής στον χρόνο συστήνουμε την ενίσχυση της αντιδιαβρωτικής προστασίας των αρχιτεκτονικών μεταλλικών κατασκευών με τα ειδικά αστάρια Interpon.

Οι αρχιτεκτονικές μας πούδρες έχουν σχεδιαστεί για όλα τα αρχιτεκτονικά μεταλλικά στοιχεία του κατασκευαστικού κλάδου. Διαθέτουμε χρώματα για παράθυρα και πόρτες, κάγκελα και κιγκλιδώματα, εξαρτήματα, ψευδοοροφές, εσωτερικά χωρίσματα, πετάσματα και προσόψεις.

Τα σημερινά κτίρια σε όλον τον πλανήτη απαιτούν βιώσιμα στοιχεία κατασκευασμένα με οικολογικά υλικά . Έτσι διαθέτουμε χρώματα κατάλληλα σχεδιασμένα για ηλιακά πάνελ και συστήματα σκίασης. Σε συνδιασμό με τα αντιδιαβρωτικά αστάρια μας, διακοσμούν και προστατεύουν για πολλά χρόνια τις επιφάνειες αλουμινίου και χάλυβα.

Δείτε τον ολοκληρωμένο οδηγό Αρχιτεκτονικών Πουδρών Interpon D

Δείτε την Έκδοση «Μεγάλα Έργα» του 2014

 

Σειρές Πουδρών για ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ

Interpon D1036

Αρχιτεκτονικές Πολυεστερικές Πούδρες Class 1

Interpon D2525

Υπερανθεκτικές Αρχιτεκτονικές Πολυεστερικές Πούδρες Class 2

Interpon D3000

Αρχιτεκτονικές Πούδρες Φθοριοπολυμερών Class 3