Ο συνεχώς εξελισσόμενος κόσμος της πληροφορικής είναι απαιτητικός. Τα προϊόντα πρέπει να είναι ανθεκτικά, ελκυστικά στην όψη και να έχουν άψογο φινίρισμα. Τα standards είναι υψηλά. Μόνο οι καλύτερες πούδρες επιλέγονται.

Γνωρίζουμε την βαφή. Γνωρίζουμε το χρώμα. Γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από την ανθεκτικότητα και την προστασία. Αυτός είναι και ο λόγος που αναπτύξαμε την Σειρά Interpon IT.

Κατάλληλες τόσο για την τεχνολογία self-service όσο και για την τηλεπικοινωνιακή αγορά, αυτές οι περιβαλλοντικά φιλικές πούδρες βαφής μπορούν να έχουν εφαρμογή  τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.  Οι απαλές, ανθεκτικές και τελευταίας τεχνολογίας βαφές χρησιμοποιούνται στα laptops και τα PC, στους servers, τους εκτυπωτές, τις τηλεφωνικές συσκευές, τα μηχανήματα check-in των αεροδρομίων, τα χρηματοσυρτάρια των super market και τα μηχανήματα ATM.

Οι πούδρες Intepon IT περιλαμβάνουν στην σύνθεσή τους χαμηλής θερμοκρασίας θερμοσκληραινόμενα πολυμερικά υλικά. Μπορούν να εφαρμοστούν σε επιφάνειες αλουμινίου και σιδήρου.

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές ψηφιακής τεχνολογίας όπως οι: IBM, Dell, Hewlett Packard, Acer καθώς και εταιρείες τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού όπως οι: Ericsson & Nokia.

Κατεβάστε το Φυλλάδιο Interpon IT