04-06-2017

Οι Πούδρες Interpon D2525 τώρα διαθέσιμες για BIM !

H χρήση της μεθοδολογίας Building Information Modelling (BIM) γίνεται υποχρεωτική για τις νέες κατασκευές σε πολλές χώρες, ειδικά στα δημόσια κτίρια.

Η ολοκληρωμένη εφαρμογή του ΒΙΜ εμπεριέχει πληροφορίες και στοιχεία για ολόκληρο το κτίριο, από τοιχοποιίες και δομικά στοιχεία, μέχρι μηχανολογικά συστήματα, μετρήσεις υλικών και στοιχεία προμηθευτών. Ένα μοντέλο BIM αποτελεί μια σταθερά διαθέσιμη πηγή πληροφοριών, δημιουργώντας έτσι μια αξιόπιστη βάση για λήψη βελτιωμένων αποφάσεων σε όλο τον κύκλο ζωής του κτιρίου.

Intepron D now for BIM

Οι υπερανθεκτικές αρχιτεκτονικές πούδρες βαφής Interpon D2525 της AkzoNobel είναι διαθέσιμες για χρήση στο ΒIM από τον πάροχο Polantis. 93 προϊόντα από τις αρχιτεκτονικές συλλογές υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας είναι διαθέσιμα για download:

  • Collection Futura 2014-2017
  • Collection Anodic
  • Interpon D2015 Précis
  • Interpon D Brilliance
  • Best Sellers Collection Futura 2010-2013

Τα αντικείμενα BIM διατίθενται σε ποικιλία formats, συμβατά με τα περισσότερα λογισμικά CAD που χρησιμοποιούν οι αρχιτέκτονες, όπως τα Archicad και Revit. Ο διαδικτυακός τόπος της Polantis είναι διαθέσιμος σε πολλές γλώσσες :  www.polantis.com/akzonobel