24-04-2017

Νέες Πούδρες Interpon D2015 Precis - το απόλυτο ultra matt φινίρισμα

Οι ultra matt μεταλλικές επιφάνειες είναι επιθυμία πολλών σχεδιαστών. Η πολύ χαμηλή τους αντανάκλαση δίνει έμφαση στην πυκνότητα και την ένταση του χρώματος, που διακρίνεται ακόμα και από μεγάλη απόσταση. Παράλληλα,  σε κοντινή επαφή, οι ultra matt επιφάνειες είναι απαλές στο άγγιγμα και δίνουν βελούδινη αίσθηση.

Η AkzoNobel ανέπτυξε την συλλογή αρχιτεκτονικών πουδρών ultra matt γυαλάδας Interpon D2015 Precis. Βασίζονται σε νέα τεχνολογία αιχμής που αναπτύχθηκε στο κέντρο ερευνών πολυμερών της AkzoNobel στην Αγγλία, και οδήγησε στην δημιουργία των πρώτων υπερανθεκτικών πουδρών αντοχής Class 2 με γυαλάδα 10-15G (ένα συμβατικό matt είναι συνήθως 25-30G).

Αυτή η νέα τεχνολογία είναι διαθέσιμη σε μία γκάμα μεταλλικών αποχρώσεων που προσδίδουν ιδιαίτερη αξία στα βαμμένα προϊόντα και πρωτοποριακή όψη που δεν υπήρχε έως τώρα σε πούδρες βαφής, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην αισθητική και την αλληλεπίδραση του φωτός με τις βαμμένες επιφάνειες.

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις AAMA 2604, BS EN 12206 “enhanced durability” και με Πιστοποίηση Qualicoat Class 2 & GSB Master, τα χρώματα Interpon D2015 Precis θα διατηρήσουν την αρχική τους εμφάνιση για πολλά χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα προδιαγραφών της AkzoNobel Coatings SA στο powder@akzonobel.com