ΓΙΑΤΙ Interpon

Οι βασικές απαιτήσεις κατά την επιλογή μίας βαφής είναι η εμφάνιση, η αντοχή, το κόστος και τα περιβαλλοντικά της χαρακτηριστικά. Οι βαφές μας παρέχουν τη βέλτιστη επιλογή ως προς όλες αυτές τις παραμέτρους.

Μοναδικές λύσεις, παγκόσμια εμβέλεια

Είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε χρήστη πούδρας βαφής: Οι μοναδικές μας τεχνολογίες, η παγκόσμια παρουσία και η  εξυπηρέτηση των πελατών προσφέρουν έναν ασυναγώνιστο πακέτο.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας – από τις δυνατότητες των πολυμερών μας ως τις πατενταρισμένες τεχνολογίες μας στην πούδρα βαφής – σημαίνει ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας και να σας δώσουμε μια μοναδική λύση.

Προσθέτουμε αξία. Οι τεχνολογίες της AkzoNobel στην πούδρα βαφής  αποσκοπούν στη βελτίωση των προϊόντων σας και της διαδικασίας εφαρμογής της πούδρας. Η ολοκληρωμένη σφαιρική προσέγγισης μας, που υποστηρίζεται από την Παγκόσμια Ομάδα Πουδρών Βαφής (WWPG), εξασφαλίζει πως τα προϊόντα μας είναι σταθερά οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε όλο το δίκτυο των εργασιών των πουδρών βαφής, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Καθώς η τεχνολογική μας βάση είναι κεντρικά ελεγχόμενη, μπορούμε να αναπαράγουμε οποιοδήποτε χρώμα οπουδήποτε και να διασφαλίσουμε απόλυτη σταθερότητα και ποιότητα.

Για αυτούς τους λόγους, είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για φασόν βαφεία, αρχιτέκτονες, μελετητές, εργολάβους και υπεργολάβους σε μεγάλα διεθνή έργα σε όλο τον κόσμο.

Περιβαλλοντική δέσμευση

Στην εποχή που καλεί για αειφόρο ανάπτυξη και βιωσιμότητα, οι φιλικές προς το περιβάλλον επιστρώσεις μας είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Αν, όπως και εμείς, η εταιρεία σας έχει αυστηρούς στόχους για την προστασία του περιβάλλοντος, τότε θυμηθείτε πώς οι πούδρες βαφής Interpon μπορούν να βοηθήσουν τον πλανήτη:

    • Δεν περιέχουν διαλύτες και δεν αποβάλλουν Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (VOCs)
    • Παράγουν λιγότερα απόβλητα κατά την εφαρμογή τους σε σχέση με τα υγρά χρώματα.
    • Η εξελιγμένη τεχνολογία διαχείρισης κοκκομετρίας προσφέρει ακόμη περισσότερα περιβαλλοντικά οφέλη σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πούδρες βαφής.
    • Οι πούδρες βαφής Interpon προσφέρουν διαρκή προστασία, μειώνοντας την ανάγκη για προϊόντα ή επικαλύψεις αντικατάστασης.
    • Πολλές από τις δικές μας πούδρες βαφής έχουν μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα από τα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Είμαστε περήφανοι για τα περιβαλλοντικά μας διαπιστευτήρια. Προσφέρουμε μια ευρεία παλέτα χρωμάτων με χιλιάδες επιλογές και φινιρίσματα. Αλλά, αναφερόμενοι στο περιβάλλον, κάθε μία από τις πούδρες βαφής μας είναι «πράσινη».