ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η AkzoNobel Πούδρες Βαφής, μέλος του AkzoNobel Group, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πουδρών βαφής στον κόσμο και παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία χρωμάτων πούδρας ηλεκτροστατικής βαφής.

Προμηθεύουμε τη βιομηχανία και τους καταναλωτές σε όλον τον κόσμο με πρωτοποριακά προϊόντα με τις εμπορικές ονομασίες Interpon και Resicoat. Υπηρετούμε με πάθος την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για όλους τους πελάτες μας

Δείτε την εταιρική μας παρουσίαση εδώ

Οικονομικά Στοιχεία

Ισολογισμός 2014

Ισολογισμός 2013

Ισολογισμός 2012

Τι είναι οι πούδρες βαφής ?

Οι πούδρες βαφής είναι στερεά χρώματα που δεν περιέχουν διαλύτες και εφαρμόζονται σε μεταλλικές και άλλες αγώγιμες επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την βαφή μεταλλικών επίπλων, κουφωμάτων, θερμαντικών σωμάτων, σωληνώσεων, οχημάτων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως επίσης και ξύλου & γιαλιού.

Στα κύρια πλεονεκτήματα των πουδρών βαφής έναντι άλλων χρωμάτων συγκαταλέγονται η απουσία VOCs (οργανικών πτητικών) και βαρέων μετάλλων, η παγκόσμια περιβαλλοντική Πιστοποίηση SMaRT και η δυναμική τους για μείωση στο κόστος επικάλυψης.

Διαβάστε Περισσότερα για την Διαδικασία Εφαρμογής της Πούδρας 

Οι πούδρες βαφής μας παντού στον κόσμο

Προμηθεύουμε πούδρες βαφής σε οκτώ κλάδους της βιομηχανίας : οικιακές συσκευές, αυτοκίνητα, έπιπλα, αρχιτεκτονικά συστήματα, προϊόντα πληροφορικής, γενικά βιομηχανικά είδη, φασόν βαφεία & επικαλύψεις ειδικών απαιτήσεων.

Με έδρα το Sassenheim στην Ολλανδία η AkzoNobel Πούδρες Βαφής έχει 32 μονάδες παραγωγής και έρευνας & ανάπτυξης σε όλον κόσμο και 25 εμπορικές εταιρείες. Απασχολεί 4,000 εργαζόμενους.

Μπορούμε να παρέχουμε πρωτοποριακές λύσεις, σταθερή ποιότητα προϊόντων, και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε κάθε μέρος του κόσμου. Συνεργαζόμαστε στενά με το Aesthetics Centre του AkzoNobel Group, το ινστιτούτο που μελετά και επεξεργάζεται τις τάσεις στο χρώμα.